205.-
excl. BTW
Samsung Galaxy Tab A8 LTE 32GB, Gray

Samsung Galaxy Tab A8 LTE 32GB, Gray

KPN-artikelnummer: 875121

De Samsung Galaxy Tab A8 LTE 32GB, Gray is de perfecte tablet voor het dagelijks leven. Of je de tablet nu gebruikt om het nieuws te lezen, online te shoppen, lessen te volgen, te ontspannen of te werken, de Samsung Galaxy Tab A8 LTE kan alles aan.

De Samsung Galaxy Tab A8 LTE 32GB is een prettige tablet die elke dag voor jou klaarstaat. Het grote en levendige scherm garandeert dat jij alles goed kan zien en de tablet urenlang comfortabel kan gebruiken. Daarnaast heeft de Galaxy A8 LTE een handige ingebouwde screen recorder, zodat je belangrijke zaken rustig kan terugkijken.

Multitasken is met de Samsung Galaxy Tab A8 LTE 32GB een gemak. Het grotere scherm met de slanke randen en de grote hoeveelheid werkgeheugen zorgen ervoor dat je tot wel 3 apps tegelijk kan gebruiken. De apps kunnen naast elkaar openstaan, zodat je ze tegelijk kan gebruiken en niet steeds hoeft te switchen. Perfect voor online lessen, vergaderingen en ontspanning.

Inhoud verpakking:
Samsung Galaxy Tab A8 LTE 32GB Gray
Lader
Datakabel ook voor het laden
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

OtterBox Defender Samsung Galaxy Tab A8 10.5 - black - ProPack

66,10
Meer informatie

Samsung Tab A8 Book Cover Dark Gray

41,31
Meer informatie

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopieren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.