329,75
excl. BTW
Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE 64GB, Oxford Grey

Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE 64GB, Oxford Grey

KPN-artikelnummer: 875162

Het nieuwe zusje van de Tab S6, de Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE 64GB, komt met een verbeterde S-Pen voor meer nauwkeurigheid en creativiteit, Het compacte design met verbluffend beeld en geluid laat je als geen ander bingewatchen en puur genieten met het grote scherm. De Samsung Galaxy S6 Lite brengt kristalhelder geluid dankzij de getunede speakers van AKG en met Dolby ATMOS voelt het net alsof je midden in de actie zit.

Met de Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE 64GB, ben je harstikke online op al je favoriete applicaties. Series kijken, muziek luisteren, educatie voor kids, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij aankoop van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite krijg je zelfs 4 maanden YouTube Premium cadeau wanneer je nog geen lopend abonnement bij YouTube Premium hebt.

Je kunt urenlang trefzeker tekenen en schetsen. De verbeterde S-Pen heeft 4.096 verschillende drukpunten en een kleinere pen tip voor levendige composities en penseelstreken en een comfortabele greep. de S-Pen is magnetisch bevestigd aan de zijkant, zodat je hem altijd bij de hand hebt om iets op te schrijven en je ideeën vast te leggen. De S-Pen hoeft niet opgeladen te worden.

De krachtige 7.040mAh batterij van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE 64GB is goed voor 15 uur video afspelen en geeft je elke dag weer de vrijheid om zonder oplader op pad te gaan. Gebruik de snelle USB Type C-oplader om snel op te laden.

Ga voor het beste uit twee werelden met specificaties van topniveau en de slanke body van een tablet. De Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE 64GB beschikt over 4GB RAM-geheugen en 64GB opslagruimte. Met een SD-kaart kun je je opslagruimte met een extra terabyte vergroten zodat je al je content op één plek kunt opslaan.

Inhoud verpakking:
Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE 64GB (2022), Oxford Gray
Samsung Galaxy S-Pen
Lader
USB-C Datakabel ook voor de lader
Handleiding

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopieren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.