730.-
excl. BTW
Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Graphite

Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Graphite

KPN-artikelnummer: 875310

De Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Graphite is voorzien van geavanceerde technologieën om je de ultieme entertainmentervaring te bieden. Het toestel is voorzien van een 11 inch beeldscherm met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. De S pen zorgt voor snelle en nauwkeurige aantekeningen. Het veelzijdige toetsenbord en DeX bieden pc-achtige productiviteit of je nu studeert of werkt.

De Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB Graphite beschikt over een 11 inch beeldscherm met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. Dit zorgt ervoor dat de beelden vloeiend en zonder haperingen worden weergegeven. Er wordt gebruik gemaakt van een quad speaker systeem van Dolby Atmos. Deze speakers zorgen voor een mooi helder geluid. Dankzij de batterij kan je tot wel 15 uur lang video's kijken.

De S pen is volledig opnieuw ontworpen voor een nog betere ervaring. De pen heeft een nog betere reactiesnelheid is een onmisbare aanvulling om jouw productiviteit en creativiteit te verhogen. Met de S pen maak je snel aantekeningen met het gevoel en de precisie alsof je op papier schrijft. De S pen kan magnetisch aan de achterkant van het toestel opgeborgen worden. Ook kan de S pen in de book cover opgeborgen worden. Geniet van de levensechte ervaring met een verbluffende reactiesnelheid. De S pen werkt ook als afstandsbediening voor een presentatie. Zo ga je met een druk op de knop naar de volgende dia.

De Galaxy Tab S8 heeft een batterij van 8.000 mAh. Deze batterij laat je de hele dag door genieten, zonder op te hoeven laden. Zo kan er tot wel 15 uur lang video's worden afgespeeld. Mocht de batterij op zijn, dan kan er een 45W lader gebruikt worden om de batterij volledig op te laden in slechts 81 minuten.

De Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB Graphite beschikt over een 13 megapixel hoofdcamera op de achterkant van het toestel. Deze hoofdcamera wordt ondersteund door een 6 megapixel ultra wide camera. Deze camera maakt het mogelijk foto's te maken met een grotere hoek. Zo is het maken van een groepsfoto of het maken van een landschapsfoto geen moeite meer. Aan de voorkant van het toestel bevindt zich een 12 megapixel selfie camera.

Start DeX simpelweg door een toetsenbordcover te bevestigen. Wanneer DeX gestart is transformeert de tablet met een volledig functionele desktop. Zo kan je je tablet ook gebruiken voor bijvoorbeeld je werk of je studie.

Inhoud verpakking:
Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Graphite
USB-C datakabel naar USB datakabel
SIM- tool.
Samsung Galaxy S-Pen
Snelstartgids in verschilleden talen waaronder Nederlands
Garantiekaart in verschillende talen waaronder Nederlands

Bij aankoop van een deelnemend model Samsung Galaxy Tab S8 ontvang je tijdelijk de Galaxy Buds2 Pro.

Actie geldt voor de periode van 13 maart 2023 tot en met 2 april 2023

Ga naar www.samsung.com/nl/promo en klik op de promo (voltooi je aanmelding uiterlijk 2 juni 2023)

Maximaal 1x per aangekocht product en maximaal 3 per adres

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopieren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.