499.-
excl. BTW
Samsung Galaxy XCover 6 Pro 5G 128GB Enterprise Edition, Black

Samsung Galaxy XCover 6 Pro 5G 128GB Enterprise Edition, Black

KPN-artikelnummer: 875272

De Samsung Galaxy XCover 6 Pro 5G 128GB Enterprise Edition, Black is ontworpen met een superstevig ontwerp waardoor hij goed tegen een stootje kan! Hierdoor gaat hij lekker lang mee, en gebruik je hem ook in extreme situaties zoals op een bouwterrein.

Hij heeft een [IP]-certificering, dat is een soort diploma waarmee het toestel laat zien dat hij echt goed tegen water en stof kan. Onder het sterke pantser zit natuurlijk gewoon een handige smartphone, compleet met een mooi 6,6-inchdisplay en snelle hardware.

Twee camera's achterop het toestel zorgen ervoor dat je leuke foto's maakt, ook in mindere omstandigheden. De primaire camera heeft 50 megapixels, hiermee kan je dus mooie foto's maken. De ultragroothoeklens van 8 megapixels is erg handig voor het maken van foto's van grote gebouwen of voor groepsfoto's. Met de 13-megapixelsensor aan de voorkant van het toestel maak je leuke selfies.

De Samsung Galaxy XCover 6 Pro 5G 128GB Enterprise Edition heeft een ruim scherm waardoor het erg fijn is om een filmpje of serie te kijken op deze telefoon. Eindelijk is 4K ook op toestellen beschikbaar. De Samsung Galaxy XCover 6 Pro 5G 128GB Enterprise Edition is uitgerust met een 4K display wat prachtige beelden oplevert. Dankzij de stereo speakers in dit toestel ervaar jij het geluid nog beter. Zo merk je het verschil van geluid dat van links of rechts komt. Dit geeft een extra dimensie aan je films en series of aan de muziek die je direct van je toestel afspeelt.

Onder de motorkap van deze Samsung Galaxy XCover 6 Pro 5G 128GB Enterprise Edition vind je een mid-range processor. Dit betekent dat het toestel krachtig genoeg is voor de alledaagse apps, zoals bijvoorbeeld whatsapp, mail en Facebook. Deze telefoon heeft een erg hoge verversingssnelheid. Hij heeft een beeld van 120Hz, wat voor vloeiende beelden zorgt.

Het delen van media gaat niet veel gemakkelijker dan hoe dat kan met NFC, gelukkig zit dit dan ook in Samsung Galaxy XCover 6 Pro 5G 128GB Enterprise Edition. Deze telefoon heeft ruimte voor twee simkaarten, zo kun je je werk- en privénummer in één toestel gebruiken. Ook is er nog ruimte voor een microSD-kaart waarmee je het geheugen uit kunt breiden tot 1 TB.

Deze smartphone heeft een IP certificering van IPX8, wat betekent dat je het ook onder water kunt gebruiken. Wil je graag foto’s en video’s maken onder water? Kies dan voor deze telefoon. Laat jij je toestel nog wel eens vallen? Met deze Samsung Galaxy XCover 6 Pro 5G 128GB Enterprise Edition is dat geen probleem. Hij voldoet namelijk aan de militaire standaard, waardoor hij wel tegen een stootje kan.

Op de Samsung Galaxy XCover 6 Pro 5G 128GB Enterprise Edition zijn diensten van Samsung-partners beschikbaar. Zo is de smartphone dankzij zijn twee programmeerbare knoppen inzetbaar als walkietalkie. Deze functionaliteit is integreerbaar met Microsoft Teams. Daarnaast zijn ook oplossingen van Infinite Peripherals, KOAMTAC, Scandit, en Visa beschikbaar, variërend van barcodescanners tot mobiele point of sale-systemen.

De Samsung Galaxy XCover 6 Pro 5G 128GB Enterprise Edition is beveiligd met behulp van Samsung Knox. Dit beveiligingsplatform biedt onder meer hardware-gebaseerde beveiliging, gegevensisolatie en -encryptie en boot- en runtime-bescherming. Ook helpt Samsung Knox bedrijven de mogelijkheid apparaten te configureren en beheren, waaronder het updaten van de firmware.

Inhoud verpakking:
Samsung Galaxy XCover 6 Pro 5G 128GB Enterprise Edition, Black
USB data kabel tevens voor lader.
Snelstartgids
Garantiekaart

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.