99.999.-
excl. BTW
Samsung QMR-B schermen (50’’of 65’’)

Samsung QMR-B schermen (50’’of 65’’)

KPN-artikelnummer:

In combinatie met Poly Meetingroom producten zijn deze Samsung schermen de oplossing voor ‘meet & present’ vergaderingen. Samen met Teams is samenwerken met anderen zelfs op andere locaties eenvoudig te realiseren.
Als een expert in beeldkwaliteit in de display-industrie, kan Samsung de beste beeldkwaliteit leveren via hun QMR-B-serie. Het portfolio biedt rijke en vlekkeloze kleuren, een strak en duurzaam ontwerp, krachtige prestaties via Samsung Smart Signage Platform 6 (SSSP6) en beveiligde bescherming.

De QMR-B-serie van Samsung is ook in staat om de inhoud met een lage resolutie op te schalen naar UHD-beeldkwaliteit. Het kijkt prettiger en het betekent ook besparen in zowel kosten als tijd voor bedrijven die content goedkoper kunnen produceren met een lagere resolutie en toch weergave in verbluffende UHD-kwaliteit.
De QMR-B-serie is voorzien van panelen die weerkaatsingen tegengaan voor betere zichtbaarheid vanuit elke hoek, op elk moment van de dag. Ook in ruimten waar de zon makkelijk binnen schijnt, wordt informatie perfect weergegeven. De schermen zijn voorzien van 2x 10W luidsprekers en hebben 1x LAN poort, 1x Displayport 1.2, 2x HDMI2.0 en 2x USB2.0 poorten en zijn draadloos te verbinden via 2,4 GHz Wi-Fi.

De QMR-serie staat garant voor betrouwbare functionaliteit en is milieuvriendelijk. De QMR-B 50’’ en 65’’ voldoen aan elektromagnetische compatibiliteit (EMC) klasse B, de QMR-B-85’’ zelfs aan klasse A en alle drie voldoen aan strikte veiligheids- en betrouwbaarheidsnormen voor gebruik. De displays zijn ook geregistreerd door EPEAT, het wereldwijde ecolabel voor IT.

Beheer
Samsung Workspace is een krachtige nieuwe functie versterkt door gepatenteerde Knox for Professional Display -beveiligingstechnologie waarmee gebruikers een verbeterde virtuele samenwerkingswerkruimte zonder dat er een pc in de kamer nodig is, of een fysieke verbinding. Samsung Workspace kan ingesteld worden op elk display met Samsung SSSP6.

Sluit eenvoudig een toetsenbord en muis aan op het scherm en ga direct aan het werk gaan met de beveiligde toegang tot een pc op afstand of internet gebaseerde clouddiensten zoals Microsoft Office 365 en VMWare Horizon.

Implementatie
KPN biedt u de mogelijkheid de installatie van de Samsung schermen uit handen te nemen. Wij zorgen ervoor dat de schermen geïnstalleerd worden aan de muur of op de verrijdbare wagen.

Bevestigingen
KPN biedt voor deze schermen muurbevestigingen aan of verrijdbare wagens. Deze laatste bieden we ook aan in een gemotoriseerde versie.

Voor vragen over de mogelijkheden van de schermen & bevestigingen, Workspace en prijzen, klik hiernaast op de ‘meer info’ knop.

Bijbehorende Accessoires

PLASMA-M2250 Neomounts display motorwagen (42-100'')

99.999,00
Meer informatie

PLASMA-M1950E Neomounts wagen (60-100'')

99.999,00
Meer informatie

NS-M1500 Neomounts wagen (32-65'')

99.999,00
Meer informatie

LFD-W1000 Neomounts wandsteun (60-100 inch)

99.999,00
Meer informatie

LED-W400BLACK Neomounts wandsteun (32-55'')

99.999,00
Meer informatie