690,08
excl. BTW
Sony Xperia 5 II 5G Dual-SIM, Black

Sony Xperia 5 II 5G Dual-SIM, Black

KPN-artikelnummer: 874752

De prachtige nieuwe Sony Xperia 5 II 5G biedt jou de snelheid en nauwkeurigheid om de magische momenten in jouw leven vast te leggen. Het perfecte formaat voor in jouw hand of zak, de meest compacte Xperia telefoon ooit. Met deze telefoon til jij jouw creativiteit naar een hoger niveau.

De Sony Xperia 5 II maakt gebruik van technologie uit de Sony Alpha camera's die professionals gebruiken. Dankzij deze combinatie krijg jij een camera die jouw momenten vast kan leggen met een heldere scherpstelling en perfecte belichting. Je beschikt over drie lenzen, ieder met 12 megapixel. Kies voor de ultragroothoek lens van 16 mm als je alles op de foto wilt krijgen. Neem de groothoek lens van 25 mm voor de perfecte foto. Of ga voor de 70 mm telefoto lens, met 3x zoom, voor de mooiste portretfoto's.

De Sony Xperia 5 II neemt jou nog dieper mee in de actie. De vernieuwingssnelheid van 120 Hz geeft jou een soepele ervaring als nooit tevoren. Met deze snelheid worden snel bewegende objecten nog scherper weergegeven. Zo heb jij een competitief voordeel ten opzichte van jouw concurrenten! De Sony Xperia 5 II is niet voor niks de officiële smartphone van het Call of Duty Mobile World Championship 2020. Met de Xperia 5 II ben jij klaar om de oproep te beantwoorden.

Bijbehorende Accessoires

Windblocker rond Zwart

4,50
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • HDR en het OLED-scherm met de qHD+-resolutie (1440 x 2880 pixels)
  • intelligente 19-MP Motion Eye™-camera
  • 13-MP-camera
  • lange batterijduur

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.