990.-
excl. BTW
SPEAKSEE MICROFOON KIT

SPEAKSEE MICROFOON KIT

KPN-artikelnummer: SP13A000-01NL

De prijs van EUR 940,- betreft alleen de hardware, excl. mobiele telefoon. Daarnaast is een jaarlijkse gebruikerslicentie benodigd van EUR 1490,-.

Speaksee (gepatenteerd) is het eerste microfoonsysteem wat spraak omzet naar tekst door middel van spraakherkenning in gesprekken tot wel 9 personen. Alle sprekers worden in een verschillende kleur weergeven, zodat je eenvoudig kunt zien wie wat zegt. Beam forming microfoons zorgen voor goede kwaliteit zelfs in situaties met achtergrondgeluid.

Wat is de Speaksee Microfoon Kit? Hoe werkt het?

Speaksee vangt de spraak in gesprekken op en zet deze om naar tekst op een smartphone, in real time (binnen 1 seconde). Zo kunnen doven en slechthorenden lezen wat er gezegd wordt. Speaksee kan de sprekers identificeren, die in verschillende kleuren op het apparaat verschijnen. Op deze manier is het gemakkelijk te zien wie wat zegt.

Speaksee Microfoons
Speaksee maakt gebruik van een reeks sensoren, de microfoon isoleert en vangt op intelligente wijze de spraak van de gebruiker op en onderdrukt lawaai van andere bronnen. Het systeem ondersteunt tot 9 microfoons tegelijkertijd. Speaksee past hardware en software encryptie toe zodat ook de veiligheid en privacy van gebruikers geborgd is.

Speaksee dock
Ontvangt draadloze audiosignalen van de microfoons; verwerkt gespreksdynamiek en zendt audiogegevens naar het apparaat voor transcriptie. Hij slaat ook de microfoons op en laadt ze op.

Op welke apparaten kunt u de Speaksee App gebruiken?
Speaksee kan op desktops, laptops, tablets en smartphones worden gebruikt. De Speaksee-app is beschikbaar voor iOS- en Android-smartphones. Voor desktops en laptops is er een web-app beschikbaar.

We weten ook dat gesprekken spontaan en op alle mogelijke locaties plaatsvinden, ook waar wifi connectiviteit een uitdaging is. KPN biedt ook een mifi router (iets groter dan een creditcard) aan die dan met een KPN 4G simkaart overal voor connectiviteit zorgt. Slechthorenden of doven doen dan echt overal actief mee aan gesprekken of meetings.

Wilt u meer weten over Speaksee, klik op de ‘meer informatie’ knop hiernaast en stel uw vraag. Wij nemen dan contact met u op.

Bijbehorende Accessoires

TP-Link M7350 4G Mi-Fi Hotspot

95,00
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Hybride werken: Ook voor doven en slechthorenden een passende oplossing
  • Speaksee Microphone Kit vangt op wat er wordt gezegd en zet dit live om naar tekst op een smartphone, d.m.v. kleuren ziet de smartphonegebruiker wat er door wie gezegd wordt.Deze oplossing bestaat uit hardware met een licentie die aangesloten moet worden op een internet aansluiting (WiFi) of d.m.v. een SIM kaart.Speaksee Microphone Kit vangt op wat er wordt gezegd en zet dit live om naar tekst op een smartphone, d.m.v. kleuren ziet de smartphonegebruiker wat er door wie gezegd wordt.Deze oplossing bestaat uit hardware met een licentie die aangesloten moet worden op een internet aansluiting (WiFi) of d.m.v. een SIM kaart.
  • Speaksee microfoontjes zijn IP67. De IP67 certificering geeft aan dat een product dompeldicht is, wat inhoudt dat het product, indien ondergedompeld, een half uur beschermd is tot een diepte van 1 meter