404.-
excl. BTW
TA74 incl. Tx zender

TA74 incl. Tx zender

KPN-artikelnummer: 571806 (T.210.001.203)

Hulp met één druk op de knop

Personenalarmering zorgt er voor dat de gebruiker zich veiliger en zekerder voelt in zijn eigen huis. Deze veiligheid verbetert niet alleen de levenskwaliteit van ouderen, alleenstaanden of mensen met een beperking. Vrienden en familie waarderen ook de zekerheid dat hun dierbaren snel geholpen kunnen worden in geval van nood.

Met personenalarmtoestellen en sensoren zijn de gebruikers verzekerd dat voor elk type alarm de juiste hulp kan worden opgeroepen.

Bijbehorende Accessoires

Ondersteunende diensten KPN Helpdesk ZorgVrij

15,00
Meer informatie

Let op: dit item moet bekend gemaakt of gemuteerd worden in het zorgsysteem. Indien gewenst kan de KPN ZorgVrij Helpdesk dit voor u verzorgen. Selecteer hiervoor onderstaande optie bij je bestelling.

Voor het aansluiten van dit item op het KPN Zorgvrijplatform is, afhankelijk van uw huidige configuratie, mogelijk een aanvullende licentie nodig. Deze is niet inbegrepen in de genoemde webshopprijs.

Wij zoeken dat voor u uit en nemen in het geval van bijkomende kosten eerst contact met u op. Indien gewenst kunt u de bestelling dan ook nog kosteloos annuleren.