actieprijs
van 377,90 voor
345.-
excl. BTW
thuiswerkpakket met headset bedraad

thuiswerkpakket met headset bedraad

KPN-artikelnummer: 313683

HP EliteDisplay E243d Docking Monitor 
HP draadloos Business plat toetsenbord en muis 
Jabra Evolve 30 II MS Mono

Om thuis te kunnen werken is optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte belangrijk. Benut al die ruimte op uw bureau of keukentafel dankzij deze 23,8-inck monitor met ingebouwde docking inclusief een HD-pop-upwebcam: de HP EliteDisplay E243d 23,8-inch dockingmonitor. De docking bevat de volgende poorten: 1x RJ-45, 1x USB 3.1 (snel opladen, stroomvoorziening tot 7,5 W), 3x USB 3.1 (stroomvoorziening tot 4,5 W) en 1x DisplayPort™ 1.2-uitgang. Deze monitor heeft 3 jaar garantie op onderdelen en arbeid. Bij de monitor leveren we een HDMI-kabel, een USB Type- C kabel en een USB Type-A-naar-B-kabel.

Om uw bestaande laptop aan te sluiten op deze docking monitor, dient deze een USB-C™ poort te hebben. Het bekijken van video's via een USB-C™-verbinding vereist een laptop met een USB-C™ DisplayPort™ Alt-Mode of Thunderbolt™. Stroomvoorziening via USB-C™ tot 65 watt.

Indien uw laptop geen geschikte USB-C™ poort heeft of u twijfelt hierover, adviseren wij u graag over een passende oplossing.

Sluit het mooie vernieuwde, kleinere toetsenbord met vertrouwde notebooklay-out en functietoetsen aan op uw pc en creëer een compacter geheel dat meer ruimte op uw bureau vrijlaat. De intuïtieve, lage, stille toetsen maken data-invoer prettig en gemakkelijk. De muis is geschikt voor links- en rechtshandig gebruik. Voor deze set is een vrije USB poort vereist.

Met de Jabra Evolve 30 MS Mono haalt u een professionele headset in huis die beschikt over een noise cancelling microfoon en aan te sluiten is op zowel VoIP softphones, smartphones als tablets.

De headset is geschikt voor VoIP-softphone (USB), smartphones en tablets (3,5mm jack)

Bijbehorende Accessoires

Yealink CP700 HD Speakerphone

109,00
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • HP EliteDisplay E243d Docking Monitor
  • HP draadloos Business plat toetsenbord en muis
  • Jabra Evolve 30 II MS Mono USB