530.-
excl. BTW
Xiaomi 12 5G, Gray

Xiaomi 12 5G, Gray

KPN-artikelnummer: 875187

De Xiaomi 12 is een van de eerste smartphones met Qualcomms Snapdragon 8 Gen 1-processor. De smartphone is volgens de producent nog compacter dan de iPhone 13 en is ook relatief licht (180 gram). Een Android-telefoon die vrij makkelijk met één hand te bedienen is.

Het full-hd scherm van 2400 bij 1080 pixels is dan ook iets smaller waardoor de Xiaomi 12 lekker in de hand ligt. De 120Hz ververssnelheid van het beeldscherm zorgt ervoor dat elke handeling zeer vloeiend oogt. Dat past zich trouwens aan, aan de inhoud, wat goed is voor de accu. Speel je een flitsende game of kijk je juist een film, alles ziet er prachtig uit.

De Xiaomi 12 heeft een relatief kleine 4500 mAh-accu, maar kan zowel met een usb-c kabel (67 Watt) als draadloos (50 Watt) supersnel worden opgeladen. De batterij van de telefoon opladen kan dus dus van 0 naar 100 procent in slechts een half uurtje.

De Xiaomi 12 heeft drie camera’s aan de achterkant van het toestel. Een lens van 50 megapixel is voor de scherpe ‘normale’ foto’s meer dan genoeg. Een tweede camera, de groothoeklens, schiet wijdere plaatjes in 13 megapixel. Voor foto’s van dichtbij is er ook is een macrocamera van 5 megapixel aanwezig.

Aan de voorkant geeft een klein gat in het beeldscherm wat ruimte aan een 32 megapixel-camera, goed voor scherpe selfies en videogesprekken. De geluidskwaliteit van de nieuwe serie telefoons van Xiaomi heeft ook weer de nodige aandacht gekregen. Zo is het interne audiosysteem van de Xiaomi 12 afgesteld door geluidsspecialist Harman Kardon.

Inhoud verpakking:
Lader
USB-C datakabel. Tevens voor de lader.
Kunststof beschermde hoes voor achterzijde telefoon
Sim-Tool
Quick guide
Safety Guide
Garantiekaart 

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.