540.-
excl. BTW
Xiaomi 12T Pro 5G, Black

Xiaomi 12T Pro 5G, Black

KPN-artikelnummer: 875391

Xiaomi 12T Pro steelt de schijnwerpers met zijn professionele 200MP-beeldvormingssysteem voor een verbeterde smartphone-fotografie-ervaring. Gesteund door een combinatie van hardware- en softwarefuncties, Xiaomi's eigen geavanceerde algoritmen, zijn de drie belangrijkste voordelen voor Xiaomi 12T Pro-gebruikers ongekende beeldhelderheid, mogelijkheden bij weinig licht en snelle focus.

De 200 MP hoofdcamera biedt een toonaangevende smartphone-cameraresolutie, gebruikers kunnen op elk moment kristalheldere foto's maken met fijne details. Het apparaat biedt ook 2x zoom in de sensor, die de mogelijkheden van de grote 1/1,22" sensorgrootte volledig benut voor ideale portretten. Met de combinaties van deze grote sensor, samen met 16-in-1 superpixels van 2,56 m, 8p lens, OIS en Xiaomi's nachtmodus, kunnen gebruikers heldere en zuivere foto's maken, zelfs bij extreem weinig licht. Door dit te combineren met geavanceerde software-algoritmen kunnen gebruikers snel bewegende onderwerpen en objecten vastleggen zonder de focus te verliezen. ondersteunt 8K-video-opname in volledige resolutie en biedt functies zoals Xiaomi ProCut en Ultra burst.Xiaomi 12T Pro is een perfect hulpmiddel voor gebruikers om belangrijke momenten vast te leggen en creatieve professionele inhoud te ontgrendelen.

De kracht van al je momenten is de toonaangevende Snapdragon® 8+ Gen 1 van Qualcomm, met een geavanceerd 4nm TSMC-productieproces, dat de prestaties aanzienlijk verbetert en het stroomverbruik van zowel de CPU als de GPU vermindert. Uitgerust met een thermisch systeem dat een 65% grotere dampkamer en een 125% hogere thermische materiaaldekking omvat dan Xiaomi 11T Pro, biedt Xiaomi 12T Pro ook een soepele gebruikerservaring en een geweldige energie-efficiëntie zonder de warmteafvoer te beïnvloeden. Naast de energiezuinige chipset is er een ongelooflijke batterij- en oplaadcombinatie. Xiaomi 12T Pro heeft de beste batterijduur ooit onder de vlaggenschip-apparaten van Xiaomi. Met een grote batterij van 5.000 mAh en HyperCharge van 120 W kunnen gebruikers tot 13,5 uur schermtijd gebruiken en in slechts 19 minuten tot 100% opladen.

Geniet van een mega-kijkervaring met het 6,67-inch CrystalRes AMOLED-scherm van Xiaomi 12T Pro met een resolutie van 1220p en meer dan 68 miljard kleuren, perfect ontworpen om helderheid, kleurrijke details en energiezuinigheid in evenwicht te brengen. Het prachtige scherm wordt geleverd met slimme adaptieve functies, waaronder AdaptiveSync 120Hz voor dynamisch pas de verversingsfrequentie en de Adaptive Reading Mode aan om de hoeveelheid uitgestraald blauw licht te verminderen voor oogcomfort tijdens langdurig gebruik. Levendige kleuren en meer contrast worden ook gegarandeerd door Adaptive True Display en Adaptive HDR. Xiaomi 12T Pro is doordrenkt met iconisch premium design element. De gebogen matte achterkant zorgt voor minder vingerafdrukken op het achterpaneel, samen met een compact gevoel in de hand.

Inhoud verpakking:
Xiaomi 12T Pro 5G, Black
(reis)lader 120W
Datakabel ook voor het laden
USB-C naar audio verloop kabeltje
Handleiding

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.