199.-
excl. BTW
Xiaomi Redmi Note 11 4G, Graphite Gray

Xiaomi Redmi Note 11 4G, Graphite Gray

KPN-artikelnummer: 875188

De nieuwe Xiaomi Redmi Note 11 is een goede budgettelefoon waar je gewoon normale taken mee kunt uitvoeren. Je krijgt een prima telefoon waarmee je kunt appen, facebooken, snapchatten en simpele spelletjes kan spelen.

Daarnaast heeft de Xiaomi Redmi Note 11 een simpele 50-camera waarmee je plaatjes schiet om te delen met vrienden en familie. Met de 5.000mAh-batterij en de zuinige hardware kom je lange dagen prima door zonder op te laden! Op het 6,43-inchscherm kijk je prettig een film of serie.

Onder de motorkap van deze Xiaomi Redmi Note 11 vind je een mid-range processor. Dit betekent dat het toestel krachtig genoeg is voor de alledaagse apps, zoals bijvoorbeeld whatsapp, mail en facebook. Bij het scrollen zie je minder haperingen. Het toestel heeft namelijk een refresh rate van 90Hz zodat het beeld vloeiend zal overlopen. Deze smartphone is uitstekend voor gebruikers die geluidskwaliteit belangrijk vinden. Het heeft namelijk stereo speakers.

Bij een AMOLED-scherm gaan de pixels uit als deze zwart laten zien, hierdoor is zwart ook echt zwart. Dit display heeft een doorsnede van 6,43. Het past dus nog steeds in je broekzak, maar is wel groot genoeg om prettig een film te kijken. Geniet van je films in prachtige kwaliteit met het full-HD scherm in Xiaomi Redmi Note 11, de kleuren spatten ervan af en zelfs de kleinste details zijn zichtbaar.

Deze telefoon beschikt op de achterkant over vier camera's, een hoofdlens-, ultra-groothoek-, diepte- en macro-lens. De hoofdcamera heeft een resolutie van 50 megapixels en maakt samen met de extra lenzen in bijna alle situaties duidelijke foto's! De software helpt je bij het kiezen van de juiste instellingen zodat je zelf alleen maar op de knop hoeft te drukken.

Liever een kabel? Dat kan met deze smartphone. De 3,5mm audiojack geeft jou de mogelijkheid om je muziek af te spelen via een kabel. Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een draadloze koptelefoon of oortjes te verbinden via Bluetooth of om de stereo-speakers van de telefoon te gebruiken om muziek te luisteren.

Telefoon bijna leeg? Geen probleem deze telefoon heeft de optie om snel te laden. Laad je telefoon in no time weer op zodat je weer verder kan. Het opladen gaat met een vermogen van 33 Watt en de oplader zit bij deze telefoon nog gewoon in de doos, die hoef je dus niet zelf los nog eens aan te schaffen.

Inhoud verpakking:
Xiaomi Redmi Note 11 4G
Lader
USB-C datakabel ook voor de lader
USB-C naar AUX-audio 3,5mm adapter kabel
Handleiding

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.