280.-
excl. BTW
Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G, Graphite Gray

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G, Graphite Gray

KPN-artikelnummer: 875189

De Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G is een midrange smartphone met een vlotte processor, groot en vloeiend oled-scherm en vier camera’s op de achterkant. Op deze pagina lees je alles over het toestel.

De Redmi Note 11 Pro is een opgevoerde versie van de ‘normale’ Redmi Note 11. In vergelijking met dat toestel heeft de Pro een andere processor, namelijk de MediaTek Helio G96-chip.
De telefoon beschikt verder over een mooi en groot oled-scherm van 6,67 inch, dat bovendien een verversingssnelheid van 120Hz heeft. Daardoor ziet alles wat je doet er erg soepel uit. Ter vergelijking: De gewone Xiaomi Redmi Note 11 heeft een kleiner 90Hz-scherm. De resolutie is met 2400 bij 1080 pixels hoog genoeg om voor scherpe teksten en beelden te zorgen.

Op de achterkant van deze Redmi Note 11 Pro, de opvolger van de Xiaomi Redmi Note 10 Pro, vind je vier lenzen. De hoofdcamera heeft een grote sensor en een resolutie van maar liefst 108 megapixel. Foto’s van grote groepen mensen of gebouwen maak je met de 8 megapixel-ultragroothoeklens. De dieptesensor en 2 megapixel-macrocamera zijn minder nuttig. In het gaatje aan de voorkant zit een 16 megapixel-frontcamera voor al je selfies.

Daarnaast heeft deze Xiaomi een forse accu van 5000 mAh, die je het einde van de dag makkelijk moet laten halen. Als je toch bij moet laden gaat dat behoorlijk rap: met een laadsnelheid van 67 Watt zit het toestel zo weer vol.

Belangrijke specificaties:
6,67 inch oled-scherm met verversingssnelheid van 120Hz
MediaTek Helio G96-chip
108 megapixel-hoofdcamera, 8 megapixel-ultragroothoeklens, 2 megapixel-macrocamera en dieptesensor
5000 mAh-accu, snelladen met 67 Watt
Android 11

Inhoud verpakking:
Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G
Lader
USB-C datakabel ook voor de lader
USB-C naar AUX audio 3,5mm adapter kabel
Handleiding

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.