actieprijs
van 140,95 voor
110.-
excl. BTW
Yealink MP50 USB Phone

Yealink MP50 USB Phone

KPN-artikelnummer: 313854

De MP50 werkt als een randapparaat van een computer of mobiele telefoon en is ideaal ontworpen voor het dagelijkse desktopkantoor en hot-desking (flexibele werkplek) om een vertrouwde telefonische ervaring te bieden met een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface en eersteklas audioprestaties. De ergonomische handset en handsfree microfoon zijn ook geschikt voor klanten die de voorkeur geven aan apparaten die niet belast worden.

Alles-in-één UC-werkstation
Aangezien efficiëntie en productiviteit belangrijker zijn dan ooit in een moderne werkruimte, kan een All-in-One UC-werkstation nuttig zijn bij het beheren van oproepen op verschillende apparaten.

Met USB- en Bluetooth-connectiviteit, handsfree luidsprekertelefoon, 4-inch multi-point touchscreen en USB-hub functie kan de MP50 meerdere apparaten integreren in een enkele telefoon voor uniforme oproepbesturing.

Plug en Play,
Altijd klaar voor UC-roepingen
De MP50 USB-telefoon is compatibel met Microsoft Teams, Skype for Business en meerdere gangbare UC-toepassingen en wordt automatisch herkend na aansluiting op een pc of mobiele telefoon en is direct klaar om oproepen te doen of te ontvangen met de intuïtieve gebruikersinterface.

Duidelijke gebruikersinterface:
Beheer apparaten en oproepen eenvoudig binnen handbereik
Op het 4-inch touchscreen kunnen de aangesloten apparaten worden beheerd met slechts een aantal klikken. Voor oproepbedieningen biedt Yealink MP50 zowel een hard toetsenbord als ook een touch display voor het beantwoorden, vasthouden, dempen en luidsprekermodus, wat een goed geordende werkervaring biedt en een uniforme, intuïtieve en zichtbare interactieve ervaring biedt.

HD-audiokwaliteit:
professioneel en ruisvrij
Dankzij Yealink Optima HD voice en Yealink Noise Proof Technology levert de MP50 een kristalheldere spraakcommunicatie-ervaring voor elke gebruiker in een open werkruimte of gemeenschappelijke ruimte. De full-duplex handsfree speakerphone met AEC biedt ook optimaal geluid voor handsfree bellen of muziek.

Arbeids- en tijdsbesparing bij levering, Implementatie en beheer
Met de plug-and-play-functie en de ondersteuning van Yealink USB Connect, kan de levering en upgrade van de USB-telefoons probleemloos verlopen voor de IT-beheerder, wat de kosten van arbeid en apparaat beheer en -onderhoud bespaart.

Inhoud verpakking
Yealink MP50 USB Phone
Handset met snoer
Voedingsadapter
Standaard
Installatiegids

Bijbehorende Accessoires

Yealink Wandhouder MP54/MP50

7,88
Meer informatie

Yealink WH67 headset draadloos

240,00
Meer informatie

Yealink WH63 headset draadloos

125,00
Meer informatie
 • Belangrijke kenmerken
 • 4-inch (capacitief) touchscreen
 • 3-poorts USB 3.0-hub
 • Ondersteunt Bluetooth-headset
 • Ondersteunt BT50 Dongle voor pc
 • Busylight
 • Optimale HD-audio
 • Yealink geluidsbestendige technologie
 • Full-duplex handsfree luidsprekertelefoon met AEC
 • Toegewijde teams-knop
 • Gebruikersinterface op maat van Microsoft Teams
 • Compatibel met Teams en Skype voor Bedrijven