actieprijs
van 67,95 voor
19.-
excl. BTW
Yealink T19P E2 IP telefoon (incl 220V adapter)

Yealink T19P E2 IP telefoon (incl 220V adapter)

KPN-artikelnummer: 313049

De YeaLink SIP-T19P is een zeer betrouwbare VoIP telefoon voor kleine recepties en kent enkele functies die doorgaans alleen in duurdere toestellen worden gevonden. Zo is de telefoon uitgerust met een groot LCD scherm van 132x64 pixels, dat ruimte biedt voor 5 regels.

VoIP telefoon voor recepties
De YeaLink SIP-T19P is een uiterst betrouwbare VoIP telefoon voor kleine recepties. Dit basistoestel is bedoeld voor één gesprek via één SIP account. Simpel, snel, en effectief. Waar de SIP-T19P zich echt in onderscheidt is het grote 132x64 pixel LCD scherm dat doorgaans alleen in duurdere toestellen wordt gevonden. Dit display biedt ruimte voor 5 regels, waardoor alle belangrijke informatie (zoals het nummer en de naam) in één oogopslag te lezen is. Wanneer u wordt gebeld verschijnt het telefoonnummer groot in het display, zodat u meteen weet wie u aan de lijn krijgt. Als er iemand in de wacht staat, zal er een LED lampje gaan branden.

Telefoonfuncties
Uiteraard beschikt de YeaLink SIP-T19P over alle functies die u mag verwachten van een professioneel toestel. Denk hierbij aan nummerherkenning, conference call, mute en een niet-storen functie. Het toestel is tevens uitgerust met een geheugen voor maar liefst 1000 contacten. Wilt u nog meer contacten programmeren? Dan gebruikt u het XML remote phonebook. Deze kan vanuit een telefooncentrale worden ingelezen.

LAN aansluitingen
De YeaLink SIP-T19P is uitgerust met twee 100 Mbps LAN aansluitingen met ondersteuning voor Power over Ethernet (PoE). Met deze aansluitingen kunt u het toestel doorlussen naar een computer. Het grote voordeel hiervan is dat u geen aparte netwerkkabel nodig heeft om uw pc van een netwerkaansluiting te voorzien.

Inhoud verpakking
YeaLINK SIP-T21P
Handleiding


Let op, deze telefoon ondersteund geen flexseating.

Bijbehorende Accessoires

Yealink WH62 Mono headset draadloos

127,50
Meer informatie

Yealink WH62 Dual headset draadloos

142,50
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Voor 1 lijn
  • Met LCD display van 132x64 pixels
  • 2x 100 Mbps LAN aansluiting
  • Met geheugen voor 1000 contacten
  • Power over Ethernet (PoE) ondersteuning
  • Nederlandse taal ondersteuning