actieprijs
van 129,95 voor
100.-
excl. BTW
Yealink T53 IP telefoon (POE)

Yealink T53 IP telefoon (POE)

KPN-artikelnummer: 313546

De Yealink SIP-T53 is een zakelijke VoIP telefoon met kantelbaar 3,7" zwart-wit display en een uitstekende HD geluidskwaliteit. De Yealink Acoustic Shield technologie dempt storende achtergrondgeluiden voor een optimale communicatie, ook in rumoerige omgevingen.

Perfecte audiokwaliteit
Perfecte audiokwaliteit is van belang bij zakelijke telefonie. De Yealink SIP-T53 realiseert dit met HD audiokwaliteit, zowel via de hoorn als via de speaker. De Yealink Acoustic Shield technology dempt bovendien storende achtergrondgeluiden waardoor u ook in een rumoerige omgeving goed verstaanbaar blijft voor uw gesprekspartner.


Stijlvol ergonomisch design
De Yealink SIP-T53 heeft een stijlvol design en een ergonomisch vormgegeven handset. Het scherm is kantelbaar zodat u de positie eenvoudig kunt aanpassen aan uw voorkeur. Het is ook mogelijk om de VoIP telefoon aan de wand te monteren en om het aantal functietoetsen uit te breiden met Yealink EXP50 Expansion Modules (maximaal 3).

DECT Basisstation modus
Verhoog de mobiliteit van de bureautelefoon met de DECT dongle van Yealink. Op alle 4 modellen kan je de DD10 DECT Dongle op de USB poort van het toestel aansluiten en maak je van het bureautoestel tevens een DECT basisstation om tot maximaal 4 handsets aan te sluiten.

Dit is de ideale oplossing voor bijvoorbeeld een receptioniste die zo nu en dan der werkplek moet verlaten en toch bereikbaar wil zijn. Het is mogelijk om eenvoudig het gesprek te schakelen tussen bureautelefoon en handset tijdens een actief gesprek.

Ergonomisch design
Alle 4 modellen zijn voorzien van een traploos kantelbaar scherm omdat tegenwoordig kantoren steeds meer uitgerust worden met verstelbare bureau’s en je altijd een andere kijkhoek nodig hebt om het display van het toestel goed te kunnen aflezen.

Zitten of staan, altijd de beste kijkhoek! Uiteraard is hierbij ook de standaard meegeleverde 3 meter ethernetkabel van belang.

Akoestisch schild
Meer en meer zijn er “open” werkplekken en afdelingen. Hierdoor ontstaat er ook meer rumoer en kunnen telefoon- gesprekken minder goed gevoerd worden.

Door het akoestische schild worden achtergrond geluiden geëlimineerd en kan er op een professionele manier een telefoongesprek gevoerd worden.

Bijbehorende Accessoires

Yealink WH62 Mono headset draadloos

105,00
Meer informatie

Yealink WH62 Dual headset draadloos

115,00
Meer informatie

Yealink UH36 Dual USB Headset

69,00
Meer informatie

Yealink UH36 Mono USB Headset

59,00
Meer informatie

Yealink DD10 (DECT Dongle)

29,95
Meer informatie

Yealink EHS40 / DHSG-adapter T5x serie

39,00
Meer informatie

Yealink EXP50 kleurenschermuitbreidingsmodule

86,21
Meer informatie

Yealink WF40 WiFi USB-dongle

26,21
Meer informatie

Yealink voedingsadapter los

10,00
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • 9,4 cm (3,7") 360 x 160 pixel grafisch LCD-scherm met achtergrondverlichting
  • instelbaar LCD-scherm
  • USB 2.0-poort voor USB-opname, bedraad / draadloze USB-headsets
  • tot 12 VoIP-rekeningen
  • dubbele Haven Gigabit Ethernet-verbinding
  • PoE-ondersteuning
  • HAC-handset
  • papierlabelvrij ontwerp
  • wandmontage mogelijk