actieprijs
van 353,95 voor
270.-
excl. BTW
Yealink T57W IP telefoon (POE)

Yealink T57W IP telefoon (POE)

KPN-artikelnummer: 313547

De Yealink SIP-T57W is een zakelijke VoIP telefoon met kantelbaar 7" multitouch display en een uitstekende HD geluidskwaliteit. De Yealink Acoustic Shield technologie dempt storende achtergrondgeluiden voor een optimale communicatie, ook in rumoerige omgevingen. Met Bluetooth en WiFi.

VoIP-telefoon met Bluetooth en WiFi
De ingebouwde Bluetooth- en WiFi-functie maken de Yealink SIP-T57W ook geschikt voor draadloze verbindingen. Via Bluetooth 4.2 kunt u bijvoorbeeld een draadloze headset koppelen aan het toestel en eenvoudig mobiele contacten synchroniseren. En geeft u de voorkeur aan een draadloze netwerkverbinding, dan koppelt u de SIP-T57W via WiFi aan uw netwerk.

Perfecte audiokwaliteit
Perfecte audiokwaliteit is van belang bij zakelijke telefonie. Met de Yealink SIP-T57W zit dit wel goed; het toestel produceert namelijk HD audiokwaliteit, zowel via de hoorn als via de speaker. De Yealink Acoustic Shield technology dempt bovendien storende achtergrondgeluiden waardoor u ook in een rumoerige omgeving goed verstaanbaar blijft voor uw gesprekspartner.

Dit is de ideale oplossing voor bijvoorbeeld een receptioniste die zo nu en dan der werkplek moet verlaten en toch bereikbaar wil zijn. Het is mogelijk om eenvoudig het gesprek te schakelen tussen bureautelefoon en handset tijdens een actief gesprek.

Ergonomisch design
Alle 4 modellen zijn voorzien van een traploos kantelbaar scherm omdat tegenwoordig kantoren steeds meer uitgerust worden met verstelbare bureau’s en je altijd een andere kijkhoek nodig hebt om het display van het toestel goed te kunnen aflezen.

Zitten of staan, altijd de beste kijkhoek! Uiteraard is hierbij ook de standaard meegeleverde 3 meter ethernetkabel van belang.

Akoestisch schild
Meer en meer zijn er “open” werkplekken en afdelingen. Hierdoor ontstaat er ook meer rumoer en kunnen telefoon- gesprekken minder goed gevoerd worden.

Door het akoestische schild worden achtergrond geluiden geëlimineerd en kan er op een professionele manier een telefoongesprek gevoerd worden.

Ook kan je een Bluetooth headset aansluiten zonder extra accessoire of je smartphone koppelen aan het toestel om bijvoorbeeld je contacten vanuit de smartphone te zoeken of een actief gesprek op de speakerfunctie van het toestel te voeren.

Bijbehorende Accessoires

Yealink Wandhouder T56A/T57W/T58A/MP58

7,88
Meer informatie

Yealink BH72 Headset voor Teams met laadstandaard zwart USB-C

195,00
Meer informatie

Yealink UH38 Mono USB Headset

75,00
Meer informatie

Yealink UH38 Dual USB Headset

99,00
Meer informatie

Yealink WH62 Mono headset draadloos

127,50
Meer informatie

Yealink WH62 Dual headset draadloos

142,50
Meer informatie

Yealink UH36 Dual USB Headset

65,00
Meer informatie

Yealink UH36 Mono USB Headset

55,00
Meer informatie

Yealink DD10 (DECT Dongle)

35,95
Meer informatie

Yealink EHS40 / DHSG-adapter T5x serie

55,00
Meer informatie

Yealink EXP50 kleurenschermuitbreidingsmodule

105,00
Meer informatie

Yealink Wandhouder T42/T41

7,50
Meer informatie

Yealink voedingsadapter los

12,95
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Ideale telefoon voor de ergonomische werkplek
  • Kantelbaar 7 inch touchscreen
  • Eenvoudig bedienbaar en stijlvol design
  • 3 weg audioconference mogelijk
  • 29 BLF toetsen
  • Bluetooth 4.2 en Wifi 802.11ac à Bluetooth 4.2 en build-in dual band 2,4/5G Wifi 802.11/b/g/n/ac
  • USB poort
  • Switch gemakkelijk van handset naar bureautelefoon