actieprijs
van 79,95 voor
55.-
excl. BTW
Yealink UH36 Mono USB Headset

Yealink UH36 Mono USB Headset

KPN-artikelnummer: 313691

Yealink UH36 Mono USB-A + 3,5mm Headset

Yealink UH36 is een professionele enkeloors headset met noise-cancelling waardoor die achtergrondgeluiden elimineert en helpt je om in je productieve gesprekken te voeren en focus te houden. In combinatie met breedband audiotechnologie en HD audio kwaliteit, levert de UH36 rijkere en duidelijkere gesprekken en vermindert het de vermoeidheid van het luisteren.

Met de gemakkelijke plug-and-play setup heeft u slechts een USB-poort nodig om met de headset te bellen. Daarnaast kun je de headset ook in de headset aansluiting (3,5mm) aansluiten op uw laptop of mobiele telefoon. Dat is nog niet alles want de heeft de headset heeft ook een knop waarmee u het gebruiksgemak verhoog.

Met deze knop krijgt u eenvoudig toegang met uw vingertoppen tot het intuïtieve bedieningseenheid naar de vaak gebruikte functies, zoals het aannemen van inkomende oproepen, het aanpassen van het volume en het dempen van de microfoon.

Yealink UH36 is een multifunctionele headset met de combinatie van uitzonderlijk comfort, duurzame levenscyclus, premium kwaliteit en briljante geluid.

Geschikt voor de volgende Yealink toestellen
T41s
T42s
T46s
T48s
T53
W53H dect handset
T54
T55A
T56
W56H dect handset
T57
58A
SIP-VP59


Inhoud verpakking
Yealink UH36 Mono
Leren oorkussen
YHC20 Controller
Drawstring Bag
Handleiding
.

  • Belangrijke kenmerken
  • Met USB-A en 3,5mm aansluiting
  • Enkeloors headset voor pc, mobiel en Yealink IP-telefoons
  • Gespreksbeheer via call control unit
  • Ultra Noise Cancelling microfoon
  • Verstelbare microfoonarm (330°)

USB-A is de normale grote USB aansluiting die maar op één manier op een USB poort kan worden aangesloten.

USB-C is nieuwer en betreft een kleine aansluiting die omkeerbaar is, waardoor het niet uitmaakt hoe u de connector in de USB-C poort steekt.

Het is niet mogelijk een USB-C stekker op een USB-A poort aan te sluiten. Een USB-A stekker past ook niet in een USB-C poort. U kunt eventueel een geschikte adapter gebruiken om uw headset toch op het andere type poort aan te sluiten.