actieprijs
van 368,95 voor
245.-
excl. BTW
Yealink WH66 Mono headset draadloos

Yealink WH66 Mono headset draadloos

KPN-artikelnummer: 313770

Met de Yealink WH66 draadloze headset heb je een alles in één workstation. Hiermee kun je al je apparaten verbinden via bluetooth of de USB-poorten, heb je controle over je gesprekken met het touchscreen en kun je handsfree bellen zonder de headset te gebruiken. Deze versie van de headset is Teams-gecertificeerd waardoor hij een optimale gebruiksbeleving biedt.

Alles-in-één-station met DECT headset
De WH66 Teams is ideaal voor wanneer je met je headset gesprekken wilt aannemen via je IP-telefoon én via Microsoft Teams. Doordat het een Mono headset is kun je de headset dragen en nog steeds contact houden met anderen in de ruimte. Het unieke van de WH66 Teams dat je met het touchscreen je gesprekken kunt bedienen. Daarnaast kun je je vrij bewegen doordat de headset draadloos is.

Gecertificeerd voor Microsoft Teams
Het alles-in-één werkstation is gecertificeerd voor het populaire communicatieplatform Microsoft Teams en werkt hier dus naadloos mee samen. Maak gebruik van de ingebouwde speakerphone wanneer u bijvoorbeeld met collega's samen een vergadering op afstand houdt. Zo verstaat iedereen wat de gesprekspartners te zeggen hebben. U bedient alle gesprekken eenvoudig met een enkele touch via het 4 inch capacitieve LCD touchscreen op het basisstation, waarop ook een dedicated Teams-knop te zien is.

Gesprekken voeren zonder afleiding
De Yealink WH66 is voorzien van een aantal technologieën, die ervoor zorgen dat uw omgeving geen afleiding vormt voor u en uw gesprekspartner. Als u in gesprek bent, zien uw collega's dat het busylight op het oor rood kleurt en zij u niet kunnen storen. Daarnaast filtert de Yealink Acoustic Shield technologie achtergrondgeluiden tijdens een gesprek met behulp van twee microfoons. Dit levert HD spraakkwaliteit op en maakt afleidingsvrije gesprekken mogelijk. Wilt u tijdens een gesprek toch iets bespreken met een collega, dan kunt u de microfoonarm omhoog tillen. Tilt u deze 30° omhoog, dan mute u het gesprek via de headset automatisch.

Headset voor een hele werkdag
Deze draadloze Yealink headset is ervoor gemaakt om de hele werkdag te dragen. Het zachte, lederen oorkussen zit erg comfortabel op het oor en de hoofdband is naar wens verstelbaar.

De headset is tevens lichtgewicht, zodat het niet zwaar op uw hoofd rust. Naast het design is ook de accu geschikt voor een hele dag.

Inhoud verpakking
Yealink WH66 Mono Teams headset
USB basisstation (WHB660)
Voedingsadapter
2x USB 3.0 kabel 1m
Handleiding

Deze headset werkt met PC, laptop en IP telefoons met USB-poort die gecertificeerd zijn voor Microsoft Teams. Ervaar de meest optimale interoperabiliteit!

  • Belangrijke kenmerken
  • Draadloze enkeloors DECT headset
  • Alles-in-één USB basisstation met laadfunctie (voor de WH66)
  • Speakerphone, 4 inch touchscreen, USB hub (2x USB 3.0)
  • Lichtgewicht design met lederen oorkussen en busylight
  • Super Wideband en Acoustic Shield technologie
  • Gesprekstijd tot 13 uur (tot 90 uur stand-by), laden in 2,5 uur
  • Draadloos DECT bereik tot 100m
  • Werkt met pc, laptop en Yealink IP telefoons met USB-poort
  • Gecertificeerd voor Microsoft Teams

Let op dat voor de WH66 headsets de Yealink telefoons voorzien moeten zijn van Firmware versie V83 of hoger.

Firmware check:
Yealink toestel uit slaapstand halen, 2 seconden op OK drukken en scrollen naar firmware. Daar zou u 66.83.188.9 (firmware 83)of 66.85.188.4 (firmware 85) of hoger moeten zien staan.

Wilt u de headset de eerste keer aan uw computer aansluiten zorg ervoor dat TEAMS op uw computer uitstaat. Koppel de headset aan uw computer en zet dan pas weer TEAMS aan.